Ταλιμπαν Καμπουλ : Olyvevnqymd0m - Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας.

Ταλιμπαν Καμπουλ : Olyvevnqymd0m - Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας.. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση του 2008 στη βομβάη ξύπνησαν αργά το βράδυ της τετάρτης στην αφγανική πρωτεύουσα, όταν εννέα ταλιμπάν, ζωσμένοι με εκρηκτικά, κατέλαβαν για περισσότερες από πέντε ώρες το.

Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ.

4jaejuvvn903pm
4jaejuvvn903pm from www.lifo.gr
Σε συνομιλιεσ η μοσχα με τουσ ταλιμπαν μεσω τησ πρεσβειασ στην καμπουλ. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Η επικράτηση των ταλιμπάν έχει αλλάξει τις ισορροπίες, με τον πρόεδρο των ηπα να είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις έτσι ώστε να πάρει θέση για τις εξελίξεις. Εκρήξεις ακούστηκαν στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ, όπως μετέδωσαν απόψε (15/8) τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στη δύση η προέλαση των ταλιμπάν προς την καμπούλ.

50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Το site των μεγάλων αποκαλύψεων. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ. Μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση του 2008 στη βομβάη ξύπνησαν αργά το βράδυ της τετάρτης στην αφγανική πρωτεύουσα, όταν εννέα ταλιμπάν, ζωσμένοι με εκρηκτικά, κατέλαβαν για περισσότερες από πέντε ώρες το. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Η επικράτηση των ταλιμπάν έχει αλλάξει τις ισορροπίες, με τον πρόεδρο των ηπα να είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις έτσι ώστε να πάρει θέση για τις εξελίξεις. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας. Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα. 15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ.

Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Η επικράτηση των ταλιμπάν έχει αλλάξει τις ισορροπίες, με τον πρόεδρο των ηπα να είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις έτσι ώστε να πάρει θέση για τις εξελίξεις. Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα έξω από αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ τραυματίζοντας τουλάχιστον 95 ανθρώπους, δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε.

Etqyyfiq4r07vm
Etqyyfiq4r07vm from www.athensvoice.gr
Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα έξω από αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ τραυματίζοντας τουλάχιστον 95 ανθρώπους, δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Ανησυχία έχει προκαλέσει στη δύση η προέλαση των ταλιμπάν προς την καμπούλ.

Η ευρωπη σφραγισε τα συνορα τησ, εχει τη χωρα μασ για.χαβουζα!

15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Σε συνομιλιεσ η μοσχα με τουσ ταλιμπαν μεσω τησ πρεσβειασ στην καμπουλ. Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας. Οι ταλιμπαν στα πρόθυρα της καμπουλ. Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Η επικράτηση των ταλιμπάν έχει αλλάξει τις ισορροπίες, με τον πρόεδρο των ηπα να είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις έτσι ώστε να πάρει θέση για τις εξελίξεις. Η ευρωπη σφραγισε τα συνορα τησ, εχει τη χωρα μασ για.χαβουζα! Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. Εκρήξεις ακούστηκαν στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ, όπως μετέδωσαν απόψε (15/8) τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Η επικράτηση των ταλιμπάν έχει αλλάξει τις ισορροπίες, με τον πρόεδρο των ηπα να είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις έτσι ώστε να πάρει θέση για τις εξελίξεις. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν.

Afganistan Symfwnia Gia Antallagh Kratoymenwn Meta3y Kampoyl Kai Talimpan
Afganistan Symfwnia Gia Antallagh Kratoymenwn Meta3y Kampoyl Kai Talimpan from www.bankingnews.gr
Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα. Οι ταλιμπαν στα πρόθυρα της καμπουλ. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση του 2008 στη βομβάη ξύπνησαν αργά το βράδυ της τετάρτης στην αφγανική πρωτεύουσα, όταν εννέα ταλιμπάν, ζωσμένοι με εκρηκτικά, κατέλαβαν για περισσότερες από πέντε ώρες το. Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί.

Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Οι ταλιμπαν στα πρόθυρα της καμπουλ. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. 15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ. Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ Η επικράτηση των ταλιμπάν έχει αλλάξει τις ισορροπίες, με τον πρόεδρο των ηπα να είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις έτσι ώστε να πάρει θέση για τις εξελίξεις.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama